Sla inhoud over

MOED in het basisonderwijs

Het informatieve boekje: MOED in het basisonderwijs wordt in samenwerking uitgegeven met Tulip Media Producties BV uit Heerenveen.

Het boekje “MOED in het basisonderwijs” wordt mede met uw ondersteuning gratis verspreid in de groepen 7 en 8 van de basisscholen. 
 
Het boekje gaat over pesten en zinloos geweld en wat we hier met z'n allen tegen kunnen doen [tips, informatie en vele voorbeelden van acties en projecten]. Wij willen mede met het uitbrengen van het boekje bereiken dat elke leerling van het basisonderwijs, maar ook de leerkrachten en verzorgers/ouders, zich meer bewust worden dat pesten en geweld moeten stoppen. Want we willen natuurlijk allemaal een veilige en leuke school-, sport- en leefomgeving. Ook U kunt hierbij helpen.
 
Tulip Media Producties verzorgt de acquisitie en verspreiding voor het boekje. Bij iedere uitgave van het boekje ontvangt de stichting een ondersteunend bedrag om de doelstellingen en activiteiten van de stichting te continueren.
 
Ook u kunt ons hierbij helpen en wij hopen van harte dat u zal participeren met onze uitgaven van MOED in het basisonderwijs.
 
 
Gegevens Tulip Media Producties: